Stijg Groep 1200 Nat Pan Mill Equipment Sent aan Zambia

July 10, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Stijg Groep 1200 Nat Pan Mill Equipment Sent aan Zambia

De natte panmolen wordt wijd gebruikt in de goudwinningsindustrie, vooral in goudwinning en van de metaalextractie processen. De natte panmolen heeft hoog rendement, energie - besparing en geschikte verrichting, die effectief het gouden procédé van de ertsreductie verbetert en de oprichting van fijne gouden deeltjesefficiency, daar door metaalterugwinning te verhogen verbetert.

laatste bedrijfsnieuws over Stijg Groep 1200 Nat Pan Mill Equipment Sent aan Zambia  0

Onlangs, ontvingen wij een verzoek van een Zambiaanse klant voor een natte panmolen met een capaciteitsvereiste van 0.25-0.5 ton per uur en een grootte van het lossingsdeeltje van netwerk 80-150. Volgens de behoeften van onze klanten, adviseren wij model 1200 natte panmiljoen.

Het gebruik van natte panmolen moet kwik in de natte panmolen zetten, en het gouden deeltje mengen met het kwik, dat Samensmelting wordt genoemd. Dan kan het mengsel van goud en kwik in smeltkroes worden gezet voor verwarmen het op hoge temperatuur. Tijdens dit proces, is het kwik verdampt en het zuivere goud wordt verlaten in de smeltkroes. Het belangrijkste ding is dat onze klanten zuiver goud na natte panmiljoen kunnen direct worden.

laatste bedrijfsnieuws over Stijg Groep 1200 Nat Pan Mill Equipment Sent aan Zambia  1

Vorige week, hebben wij met succes natte molen 1200 aan Zambia verscheept. Ons bedrijf gebruikt houten gevalverpakking, strikt verpakking en vervoersbeheer, zodat de klanten verzekerd kunnen rusten en veilig de machine ontvangen. Wij hopen dat onze klant de goederen zo spoedig mogelijk ontvangen en in zijn gouden selectiezaken kan investeren, en hem succes wensen in zijn carrière!