Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd.

  • China Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Stijg
Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 8,000,000-12,000,000
Opgericht Jaar 2005
Export pct 60% - 70%

Inleiding

Henan Ascend Machinery & Equipment Co., Ltd. (Pingdingshan Xingyang Resource Recycling Co.LTD) werd opgericht in 2005 en bevindt zich in de hightechzone van de stad Zhengzhou, provincie Henan.Als technologiebedrijf voor mijnbouwapparatuur, is het bedrijf betrokken bij het onderzoek en de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienstverlening na de verkoop van mijnbouwmachines en -apparatuur.

De belangrijkste producten van de onderneming zijn breekmachines, slijpmachineapparatuur, mineraalverwerkingsapparatuur, roterende droger en breekmachine- en slijpmachineonderdelen.Ascend machinery breidt zijn activiteiten uit in meer dan 60 landen en regio's.

Gefocust op productkwaliteit en naverkoopservice, heeft Ascend veel lof en vertrouwen van internationale klanten gewonnen.Het bedrijf heeft een professioneel team van ingenieurs die verantwoordelijk is voor het technische advies vóór de verkoop, technische oplossingen in het verkoopproces, de installatie, de inbedrijfstelling en de dienstverlening na de verkoop om ervoor te zorgen dat klanten de apparatuur met gemoedsrust kunnen kopen en gebruiken.

China Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Henan stijgt Machines & Materiaalco., werd Ltd gevestigd in 2005 en het wordt gevestigd in de high-tech streek van Zhengzhou-Stad, Henan-Provincie. Als technologie gedreven bedrijf van het mijnbouwmateriaal, is het geëngageerd aan de dienst van R&D, van de productie, van de verkoop en van naverkoop van mijnbouwmachines en materiaal.

De belangrijkste producten van het bedrijf zijn maalmachines, malend molenmateriaal, mineraal reductiemateriaal, roterende droger en maalmachine & malende molenvervangstukken. Naast de Chinese binnenlandse markt, stijg machines uitbreidt zijn zaken in meer dan 60 landen en gebieden.

Dienst

Ons Ascend bedrijf neemt klantenservice aangezien ons kernwerk, wij de uitvoerige preverkoopdienst en na de verkoopdienst hebben.

 

De preverkoopdienst

(1) raad van modelkeus.
(2) ontwerp en vervaardigingsmachines volgens de speciale eisen van de klant
(3) het bedrijf kan van last om de gebruikerstechniek ter plaatse en technische personeel planningsplaats voor de gebruiker de beste processen en het programma opstellen

 

De naverkoopdiensten:

(1) schik technici naar de plaats gaan installatie leiden
(2) als uw machine uit garantieperiode is, kunt u naar het bureau overzee van de Nijl gaan vervangstukken kopen.
(4) volledige reeksen van geïnstalleerd materiaal, full-time technische personeelsleden 1-2 om kosteloos te blijven om klantenproductie ter plaatse van 1 maand, tot de user'-tevredenheid te bevorderen.

Laat een bericht achter