lopende band

Wij zijn geëngageerd aan het ontwerpen, producerend maalmachines, die malende molens, transportbanden, het voeden machine ontginnen, het drogen, roterende drogers evenals reductiemateriaal. Dit materiaal wordt wijd toegepast in elektriciteit, metallurgie, mijn en steengroeve, werf, graanschuur, de chemische industrie.

Onze producten zijn uitgespreid overal China, geweest en ook uitgevoerd naar Europese, Amerikaanse, Aziatische, Afrikaanse landen en genoten van grote populariteit onder onze klanten.
 

Ons bedrijf bezit ervaren en bekwame verkoop en de dienstteam die een perfect de dienstnetwerk samenstelt. Wij zullen de professionele ingenieurs naar de installatieplaatsen sturen en zullen raad voor de installatie, het opdragen en de aanvankelijke looppas evenals het plannende beleid van het materiaal na aankoop geven.

Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3

OEM / ODM

Toegewijd in de verpletterende materiaal en het materiaal verwerkende sector van de mijnbouwreductie, worden wij op gebruik onze sterkte geconcentreerd om aan de klantenvereisten te voldoen. Naast verstrek het standaard verpletteren, het malen en reductiemateriaal, kunnen wij OEM of ODM oplossing aan de markt ook aanbieden. Gebaseerd op de klantenvereisten, zal ons ingenieursteam aangepaste oplossingen voor elk unieke vereisten aanbieden. Wij hebben meer dan 10 reeksen ook moderne werktuigmachines om aan de klantenvereisten te voldoen om het niet standaardmateriaal of de vervangstukken te veroorzaken.

Henan Ascend Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Laat een bericht achter