De mobiele die Machine van de Hamermaalmachine aan de V.S. wordt geleverd

July 10, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over De mobiele die Machine van de Hamermaalmachine aan de V.S. wordt geleverd

Wij zijn zeer tevreden om aan te kondigen dat wij onlangs met succes een mobiel apparaat van de hamermaalmachine aan de V.S. hebben verscheept. De klantenvereisten omvatten voergrootte van minder dan 120mm, de waaier van de lossingsgrootte van 05mm, en de capaciteit om een hoge opbrengst van 10 ton per uur te bereiken. Volgens de behoeften van klanten, adviseert ons bedrijf het PC600X400-model.

laatste bedrijfsnieuws over De mobiele die Machine van de Hamermaalmachine aan de V.S. wordt geleverd  0laatste bedrijfsnieuws over De mobiele die Machine van de Hamermaalmachine aan de V.S. wordt geleverd  1

De mobiele hamermaalmachine wordt wijd gebruikt in mijnbouw, bouw, wegen en Bruggen. Het is niet alleen vergemakkelijkt de beweging van materiaal, maar ook kan buigzaam tussen verschillende plaatsen worden toegepast. Ons kwaliteitscontroleteam controleert strikt elk aspect van het materiaal om ervoor te zorgen dat elk stuk van materiaal strenge het testen en kwaliteitscontroles alvorens de fabriek overgaat te verlaten.

De mobiele hamermaalmachine bestaat uit een hamermaalmachine en een kleine aanhangwagensteun. In het zand dat lijn maakt, wordt het over het algemeen gebruikt (de maalmachine van de kaakcrusher+vibrating feeder+belt conveyor+mobile hamer) om een hoog rendementzand te vormen makend lijn. Het wordt wijd gebruikt in het maken van zand, baksteen, fijn poeder.

laatste bedrijfsnieuws over De mobiele die Machine van de Hamermaalmachine aan de V.S. wordt geleverd  2laatste bedrijfsnieuws over De mobiele die Machine van de Hamermaalmachine aan de V.S. wordt geleverd  3

Met deze verzending, hebben wij nogmaals het professionalisme en de voortreffelijkheid van ons bedrijf op het gebied van het verpletteren van materiaal bewezen. Wij zijn volledig zeker dat deze Mobiele eenheid van de hamermaalmachine onze klanten van superieure prestaties en betrouwbaarheid zal voorzien om hen te helpen hun productiedoelstellingen bereiken.

Tot slot danken wij onze klanten voor hun vertrouwen en steun in ons bedrijf. Wij zullen blijven ernaar streven om de beste producten en de meest bevredigende dienst te verlenen om meer waarde aan onze klanten te brengen. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u om het even welke verzoeken of vragen hebt!