5TPH roterend Droger die Materiaal aan Zambia wordt geleverd

July 10, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over 5TPH roterend Droger die Materiaal aan Zambia wordt geleverd

In recente ontwikkeling, STIJG Bedrijf met succes heeft geleverd de Roterende Droger van 5TPH aan zijn klanten van Zambia. Deze industriële droger gebruikt een professioneel ontwerp en een efficiënt verwarmingssysteem, dat omhooggaande en droge materialen kunnen snel verwarmen, zeer verkortend de droogtijd en verbeterend de productieefficiency.

laatste bedrijfsnieuws over 5TPH roterend Droger die Materiaal aan Zambia wordt geleverd  0

In Juni 2023, ontvingen wij een verzoek van de klant in Zambia dat een roterende drogere machine voor het drogen van cement, gips en kalk in de bouwmaterialenindustrie wilde. En hij heeft een het werk capaciteit van 5 ton per uur nodig.

laatste bedrijfsnieuws over 5TPH roterend Droger die Materiaal aan Zambia wordt geleverd  1

De roterende droger is een type van industriële die droger gewoonlijk voor het drogen van bulkmaterialen en korrels wordt gebruikt. Het bestaat uit een roterende die trommel aan horizontaal wordt geneigd. Het materiaal wordt om droog te zijn gevoed in de trommel van één eind en bewegingen aan het andere eind aangezien de trommel roteert.

Het het werk principe van de roterende droger is dat de verwarmde lucht of het gas in direct contact met het natte materiaal zijn, en het water is verdampt of verwijderd uit het materiaal. De verwarmde lucht of het gas worden geïntroduceerd in de droger door een brander of hittebron, en het vloeit door de roterende trommel, de brengende die hitte en het weghalen van de vochtigheid door het materiaal wordt vrijgegeven.

laatste bedrijfsnieuws over 5TPH roterend Droger die Materiaal aan Zambia wordt geleverd  2

De algemene, roterende drogers zijn betrouwbare en efficiënte het drogen oplossingen voor industriële toepassingen, die een geschikte en rendabele methode om vochtigheid uit bulkmaterialen verstrekken te verwijderen.