30 ton per van het de steen het verpletteren en onderzoek van de uurkiezelsteen installatie

January 28, 2021
Laatste bedrijfscasus over 30 ton per van het de steen het verpletteren en onderzoek van de uurkiezelsteen installatie
30 ton per van het de steen het verpletteren en onderzoek van de uurkiezelsteen installatie

Een Zuidamerikaanse klant is van plan om een kleine steenproductielijn te bouwen. Na de gezamenlijke inspanningen van ons commercieel en techniekteam, helpen wij met succes de klant een 30 ton per de steen die van de uurrivier bouwen en het onderzoeken productie-installatie verpletteren.

Klantenvereisten:

Grondstof: kiezelsteensteen
Input Materiële grootte: 350mm
Eindproducten: 04mm, 413mm, 1319mm, 1925mm vier soorten ruw zand en grint.
Productieproces: Deze productie-installatie keurt het ruwe verpletteren van, het middelgrote verpletteren goed en onderzoeksprocessen om vier types van zand en grintproducten te veroorzaken. Het specifieke proces moet vrachtwagen gebruiken om de grondstof in de vultrechter te zetten, en dan wordt de ruwe steen vervoerd in de ruwe verpletterde kaakmaalmachine door de trillende voeder. Na wordt verpletterd, wordt het vervoerd aan de middelgrote fijne verpletterende PEX-maalmachine van de reekskaak door de riemtransportband, en dan wordt de verpletterde steen vervoerd aan het trillende scherm door de riemtransportband. De gekwalificeerde outputgrootte is uit onderzocht en vervoerd door de transportband. Het overschot rangschikte complexen is teruggekeerd terug naar de fijne kaakmaalmachine voor het recrushing. Dit proces vormt zich onophoudelijk in een gesloten circuit en het werk.

De belangrijkste lijn van deze productielijn is:
1 reeks van PE400×600-kaakmaalmachine;
2 reeksen van PEX250×1000-kaakmaalmachine;
1 reeks van het cirkel trillende scherm van 3YK1237;
Hulpmateriaal: De trillende voeder, riemtransportbanden vormt een productielijn.

De gedetailleerde stroomgrafiek is als volgt:
laatste bedrijfscasus over 30 ton per van het de steen het verpletteren en onderzoek van de uurkiezelsteen installatie  0

Conclusie:
Het ontwerp van dit project is eenvoudig en het geselecteerde materiaal is rijp en stabiel. Na 20 werkdagen van productie in de Chinese fabriek, wordt het op tijd geleverd. De regelmatig vorderingen in het werk post-installatie en opdragen. Het werd met succes gezet in verrichting begin November, en de zand en grint geproduceerde producten stelt de behoeften van de lokale kleinschalige bouwmarkt tevreden. De productie en de verkoop van de fabriek nemen een hoge vlucht.